A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A félrekommunikált Jakab Péter szerint nem ők változtak meg EU-ügyben, az unió lett jobbikos

Az M1 Ma Este című műsorának vendége volt Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezető-helyettese. A műsorvezető a “holokauszt magyar áldozatainak” emléknapja alkalmából arra volt kíváncsi, hogy a Jobbik a többi párttal ellentétben miért nem adott ki közleményt az emléknappal kapcsolatban. Emlékeztette arra, hogy Vona Gábor, a párt egykori elnöke a hanuka alkalmából személyesen kereste meg az ünnepelő zsidó közösséget.
A politikus azonban erre nem adott választ, helyette utalt arra a videóra, amelyben Pócs János fideszes országgyűlési képviselő beültet egy cigányt a kemencébe. Jakab Péter szerint a fideszes képviselő ezzel “azokra az időkre emlékeztetett, mint amelyekről jelenleg a megemlékezés zajlik”.

Hangsúlyozta, hogy a Jobbik programjának egyik sarkalatos kérdése, hogy csatlakozunk-e az Európai Ügyészséghez, vagy sem. A műsorvezető felidézte, hogy 2012-ben a Jobbik még EU-s zászlót égetett, és akkor még Magyarországot ki akarták vezetni az Európai Unióból. Most pedig Európai Ügyészséget akarnak, és gyakorlatilag együttműködnek a magyarországi baloldallal.

Jakab Péter az elhangzottakra azt reagálta: ez azért történhetett így, mert

IDŐKÖZBEN MEGVÁLTOZOTT AZ EURÓPAI UNIÓ.

Brüsszel például “felkarolja a Jobbik által fontosnak tartott bérunió témáját”, a bérkiegyenlítés kérdését…

Azé’, me’ zsidó vagyok?!

Jakab egyébként már az antiszemita kártyát is egész ügyesen használja, ezt mondta a műsorvezetőnek:

ÉN NEM TUDOM, AZ KÖZÖTT VAN-E ÖSSZEFÜGGÉS, HOGY NEKEM ZSIDÓ FELMENŐIM VANNAK, ÉS ÖNÖK ITT HAZUDNAK RÓLAM A TELEVÍZIÓBAN, LEHET-E EMÖGÖTT VALAMIFÉLE HÁTSÓ SZÁNDÉKOT FELTÉTELEZNI.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések