A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

22-szer szúrta hasba magát egy öngyilkosságba menekülő asszony

Valószínűleg öngyilkos lett az a nő, akit 22 szúrt sebbel a hasán találtak meg az otthonában dél-walesi rendőrök, akiket egy pszichiáter értesített, miután az elhunyt nem nyitott neki ajtót.
Vilma Couch egy bentlakásos intézményben élt, egy privát kis lakásban. Az 55 éves nőnél nem sokkal a családalapítás után diagnosztizáltak paranoid skizofréniát – emiatt a gyerekeit is a szomszédok nevelték fel helyette.

Szomszédok és ismerősök elmondása szerint a nő láthatóan zavart volt a halálát megelőző hetekben. Két nappal karácsony előtt meglátogatta egy barátját, akinek azt mondta, az exe kémkedik utána. A rendőrséget is többször felhívta olyan indokokkal, hogy valaki betörte az ablakát, illetve, hogy a volt barátja kihasználja, elveszi a pénzét; de az egyenruhások nem találtak semmit, ami arra utalt volna, hogy a nő bűncselekmény áldozata lenne. Emellett attól rettegett – ok nélkül –, hogy a kormány megszünteti a segélyezését.

Vilma valószínűleg valamikor december 27. és január 11. között halt meg. Miután az otthon pszichiátere a szokásos ellenőrzés céljából többször próbált bejutni a nő lakásába, ám nem nyitottak neki ajtót, értesítette a rendőrséget, akik először a konyhából a nappaliig vezető vérfoltokra lettek figyelmesek, majd megtalálták a földön fekvő nőt, 22 szúrt sebbel a hasán. Az ügyben vizsgálat indult, ahol megállapították, hogy Vilma magának okozta a sebeket.

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések