A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Száguldva menekült az embercsempész, de így sem sikerült meglógnia

Száguldva menekült az embercsempész a baranyai zsaruk elől: az afgán férfi nyolc embert gyömöszölt az öt személyes autójába.
A Pécsi Járásbíróság március 29-én elrendelte egy afgán férfi letartóztatását egy hónapra, több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntette alapos gyanúja miatt – adta hírül a Pécsma.hu.

Mint kiderült a férfi még március 26-án a magyar-horvát határon nyolc, feltehetően afgán állampolgárságú embert gyömöszölt egy bérelt autóba, amivel Ausztriába vitte volna őket. Csakhogy a zsaruk éjfél után valamivel ellenőrizni kívánták a verdát, de a sofőrje a rendőri jelzések ellenére nem állt meg, hanem nagy sebességgel egy áruház parkolójába hajtott. 

Ott már hiába menekült volna a sofőr, vagy bármelyik utasa: a zsaruk mindenkit elkaptak, valamivel később a sofőrt letartóztatták. A bíróság határozatát a gyanúsított és védője, valamint az ügyész is tudomásul vette, így az végleges.  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések