A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem indul újra a soroksári polgármesteri tisztségért Geiger Ferenc

Nem indul az őszi önkormányzati választáson Geiger Ferenc, aki huszonöt éve polgármester Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron.
A 2014-ben a Civil Szervezetek színeiben megválasztott politikus csütörtökön a Facebook-oldalán közölte, hogy bár mind mentálisan, mind fizikailag jó állapotban érzi magát, nyugdíjba vonul. Tavaly 65 éves lett – tette hozzá.

Geiger Ferenc azt írta, hogy nem volt egyszerű meghoznia ezt a döntést, mert egész élete összeforrt Soroksárral: ott született, ott lakik, ott vált élvonalbeli sportolóvá.

Felidézte, hogy 1990-1994 között a még közös Pesterzsébet-Soroksár vagyongazdálkodási osztályának vezetőjeként kezdte köztisztviselői munkáját, majd az elmúlt negyedszázadban az immár önálló XXIII. kerület polgármesteri tisztségét töltötte be.

“Mindez nem azt jelenti, hogy teljes egészében vissza akarok vonulni a közélettől” – írta Geiger Ferenc, hozzátéve: igény esetén tanácsaival, kapcsolatrendszerével, rutinjával támogatni fogja utódját és az új képviselő-testületet.

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések