A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem adja fel a harcot: tovább küzd a házáért Bíró Ica

Beadvánnyal a kezében érkezett meg Bíró Ica péntek délelőtt a Markó utcába, ahol a devizahitelesek a Kúria épülete előtt tartottak demonstrációt.
A Metal Lady nagy feltűnést keltett a tömegben, az emberek kíváncsiak voltak az ő történetére is, beszéde pedig lelkesítően hatott a többi károsultra.

– Az illetékes szervekhez beadtam a papírokat, innentől kezdve pedig bíznom kell abban, hogy igazságos döntés születik – mondta a Blikknek Ica, aki 2005-ben vett fel svájcifrank-hitelt, ám a háromszorosára nőtt törlesztőrészleteket már nem tudta fizetni, otthonát elárverezték, de mint utólag kiderült, a vevő nem teljesítette a kiszabott fizetési határidőt, így akár érvényteleníthetik is az adásvételt.

– Azt szeretném, hogy legalább függesszék fel a május elején esedékeskilakoltatásokat, amíg nem születik egy új és igazságos, az európia trendeknek megfelelő jogszabály – jelentette ki Ica.

Forrás: blikk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések