A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A halál torkából jött vissza: most derült ki, életveszélyben volt az ismert magyar színész

Szívelégtelenség és tüdőgyulladás – mindkét betegség teljesen padlóra vághatja az embert, nem is beszélve arról, ha mindez egyszerre érkezik. Pontosan ez történt Verebély Ivánnal.
A Bors hétvégi számában jelent meg egy hosszabb interjú Verebély Ivánnal, aki a lapnak számolt be arról, hogy karácsonykor súlyos szívproblémákkal került az intenzív osztályra, ráadásul ez még nem volt minden.
“Kifogtam egy szívelégtelenséget és a legsúlyosabb tüdőgyulladást egyszerre. Már az utóbbi is az a fajta volt, amit hatva fölött nem szoktak túlélni. Öt hétig voltam a Honvédkórházban, a legszigorúbb intenzíven kezdtem. A fiam vitt be mentővel, már alig kaptam levegőt. Majd egy liter vizet csapoltak le a tüdőmből. Szívelégtelenségem volt, amitől két billentyűm tönkrement. Szerencsém, hogy Kiss Róbert professzor, akit fiatalkorom óta ismerek, megmentett. Életveszélyes állapotban voltam, pontosan tudta, mennyire reménytelen a helyzet, de mindent megtett, hogy ne legyen igaza. Csak a család és ő tudta, a hátam mögött zajlódtak a drámai események” 
– mondta a híres színész, aki elárulta, unokáinak köszönheti, hogy újra megtanult járni.
Verebély mára sokkal jobban érzi magát és már régi szerepeit is visszavette, azonban a kötelező ellenőrzés során nem biztatta túl sok jóval az orvos.

“A napokban voltam a professzor barátomnál kötelező ellenőrzésen. Nem biztatott sok jóval, két szívbillentyűm is rosszul működik, az aortám meszes, de a szívműtét az én koromban már nem jó ötlet.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések