A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lehet, hogy megjött a Gyuri bácsi pénze? Hadházy újabb luxuslakást vett

Hadházy az utóbbi években is szívesen folytatott luxuséletmódot ehhez illő ingatlanokkal és hobbikkal, de 2019-es vagyonnyilatkozata alapján úgy tűnik újabb jelentős méretű lakással gazdagodott a független képviselő 2018-ban.
Az Origo információi szerint Hadházy Ákos tulajdonosa egy 5000 négyzetméteres fácánkerti szőlősnek. Felerészben tulajdonosa egy 160 négyzetméteres szekszárdi lakóháznak. 2018-ban vásárolt egy szekszárdi 140 négyzetméteres lakást, minek felerészben a tulajdonosa (már korábban is volt egy 160 négyzetméteres lakása).

1,1 millió forintos megtakarítása van, valamint 25 millió forintos tartozása. 2017-ben még csak 16,8 milliós tartozása volt, egy 140 négyzetméteres lakást azonban önmagában egy ekkora hitel sem indokolna. 50 százalékban tulajdonosa a Hadház-Vet Kft.-nek, aminek a nyereségéből 50 százalékban részesedik. Sajnos azt nem tudtuk meg a nyilatkozatából, hogy tavaly mennyi volt ez a nyereség. Hadházynak 2017-hez képest nőtt az adóssága, vagyis vagyonnyilatkozata alapján rohamosan szegényedik – tudatja a portál.

Szél Bernadettnek viszont vagyonnyilatkozata alapján egy jókora adósságon kívül úgy tűnik nincs is semmije.

A szintén független képviselő ugyan továbbra is rendelkezik egy hatalmas, 1024 négyzetméteres budakeszi ingatlannal, ami egy telek, és van rajta egy 90 négyzetméteres ház. Szél nem kizárólagos tulajdonos, 12/32-ed részben birtokolja a 2008-ban vásárolt házat. A közeli Pátyon is van egy 1255 négyzetméteres telke, amin egy 170 négyzetméteres lakóház áll, ez teljesen az ő tulajdona, de a vagyonnyilatkozatában emellett semmit sem tüntetett fel, csupán azt, hogy kétmillió forintos tartozása van egy magánszeméllyel szemben – írja az Origo.

A lap beszámolója szerint Szélnek megtakarítása sincsen, legalábbis ezt állítja, és szintén a nyilatkozat szerint gazdasági társaságban sincs érdekeltsége. Vagyonnyilatkozatának szinte összes oldalát üresen hagyta, tehát mintha szinte semmije sem lenne. Állítólag semmifajta bevétele nincs a képviselői jövedelmen kívül, így azt sem tudjuk meg, Soros Györgytől vagy alapítványaitól kapott-e pénzt, és mennyit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések