Hirdessen itt

Öngyilkos lett egy 14 éves kislány, miután folyamatosan bántalmazták az iskolában

Saját kezűleg vetett véget életének egy kétségbeesett 14 éves kislány.
Annyian bántalmazták az ausztrál iskolást, Rochelle-t, hogy egyszerűen nem bírta tovább, öngyilkos lett. A kislány még egy utolsó segélykiáltást posztolt saját Facebook-oldalára, amelyben azt írta, hogy: „Ha egyszer elmentem, többé nem tudtok már piszkálni és gyűlölködni ellenem!”

A kislány bejegyzésére nem érkezett sok válasz, egyetlen barátja reagált csak a posztra. Pár órával később eszméletlenül talált rá a kislányra az édesapja a szobájában. A kislányt azonnal kórházba szállították, ám az életét már nem tudták megmenteni, kilenc nappal a kórházba kerülése után elhunyt - írja a Daily Mail.

A kislány testvére szerint Rochelle egy jókedvű, élettel teli gyermek volt, egészen addig, amíg el nem kezdték piszkálni. Rochelle-t az idő előrehaladtával egyre jobban zavarták a piszkálódások, félni kezdett attól, hogy elveszti a barátait. Mindezek után iskolába sem akart járni, mentális egészsége is egyre inkább megromlott.

Családja és barátai nagyon hiányolják a kislányt, még mindig nem hiszik el, hogy nincs köztük többé.

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések