A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt a Fülöp herceg balesetében érintett nő

Megszólalt a Kiában utazó nő Fülöp herceg balesete kapcsán: bár a palota szóvivője azt mondta, a család felvette a kapcsolatot a baleset többi résztvevőjével, és privát jókívánságokat cseréltek, valójában ez sosem történt meg, és a nő még bocsánatkérést sem kapott.
Állítólag a herceget a napsütés vakította el, ám a balesetet szenvedett nő, Emma úgy emlékszik, borult idő volt.

- Szerencsés vagyok, hogy ennyivel megúsztam, de többet vártam volna a királyi családtól. Még csak elnézést se kértek. Úgy tudom, Fülöp herceg azt mondta valakinek, a nap vakította el, de nem értem, hogyan, hiszen felhős volt az ég. Szeretem a királyi családot, de most úgy érzem, figyelmen kívül hagytak és elárultak, ami nagyon fáj. A világot jelentené nekem, ha Fülöp herceg elnézést kérne, de nem is biztos, hogy sajnálja a történteket. Mibe kerülne neki és a királynőnek, ha küldenének nekem egy üdvözlőlapot vagy egy csokor virágot? - bánkódott a nő.

Emma azt állítja, a rendőrség felhívta a baleset miatt, de nincs tudomása arról, hogy Fülöp herceget is keresték volna.

- Azt tanácsolták, egyelőre ne beszéljek a történtekről, és megígérték, hogy a királynő fel fog hívni másnap. Tudom, hogy biztosan elfoglalt, de nagyon izgatott lettem a gondolattól, hogy felhívhat engem II. Erzsébet, de ehelyett a rendőrség hívott. Átadták a királyi család üzenetét: "a királynő és Edinburgh hercege mindig emlékezni szeretne rád". Ez nem bocsánatkérés, még csak nem is jókívánság - mondta Emma, akinek a mai napig nem sikerült megfejtenie a különös üzenetet.

Emma nagyon balszerencsés éven van túl; tavaly elvesztette az állását, és a házassága is tönkrement. A baleset napján egy barátjával kávézott, és azzal viccelődött, hogy már több, mint egy hét eltelt, és még semmi rossz nem történt vele. Nem sokkal ezután összeütköztek Fülöp herceggel.

- Fogalmam se volt, ki az, annyit tudtam, hogy egy idősebb sofőr. Egy férfi kinyitotta az ajtót, mondtam neki, hogy hátul van egy baba, őt kell először menteni, viszont mindenki a másik autóhoz ment. Attól féltem, elfelejtenek minket - a Fülöp herceget segítő Warne felesége, Victoria világosította fel, kivel sikerült összeütköznie - Egy idős hölgy odajött, és azt kérdezte, "tudod, ki volt az, ugye?" Azt gondoltam, csak egy idős ember, ő mondta meg, hogy Fülöp herceg volt.

Emma azt mondta, még mindig szereti a királynőt és Fülöp herceget, ezen semmi sem fog változtatni. A Buckingham Palota szóvivője szerint "egy teljes támogató üzenetet juttattak el az autó utasaihoz".

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések