A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megható posztban köszön el Dobó Kata Andy Vajnától

Kata és Andy sokáig egy párt alkottak a jó kapcsolat pedig szakításuk után is megmaradt.
Egy fekete kép, és mellette fekete szívecskék - Dobó Kata nemrég tette közzé Instagram-oldalán az alaábbi posztot, megemlékezve ezzel egykori párjáról, a 74 éves korában elhunyt Andy Vajnáról. Ő és a színésznő a kétezres évek elején alkottak egy párt, de szakítás után is megmaradt közöttük a baráti kapcsolat, sőt:

"Ha együtt vagy valakivel hét-nyolc évig, akkor fontossá válik, és lehet, hogy idővel külön utakon folytatjátok, de attól még nem érdemes elveszíteni azt az embert, aki a társad volt. Nem vagyok az a fajta, aki haragban vált volna el azoktól, akikkel együtt volt. Úgy érzem, Kata egy életre a barátom lesz. Tudom, hogy ez nem mindig van így egy szakítás után, de ez sokszor csak az egóról szól"- nyilatkozta még a Lokálnak 2017. szeptemberében a producer, Kata pedig akkor elmondta, még kislánya, Szofi is ismeri Andyt, akitől csak jót kapott, és nagyon hálás neki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések