A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyilkos bébiszitter: megölte a kisbabát, majd magával vitte a gyorsétterembe

Érthetetlen, miért ölte meg a gyereket a 28 éves nő, mint ahogyan az sem világos, hogyan dolgozhatott bébiszitterként úgy, hogy korábban majdnem betörte egy másik kisbaba koponyáját. 
Marissa Tietsort jelenleg börtönben ül, mivel azzal vádolják, hogy megölte a felügyeletére bízott 2 hónapos csecsemőt, Benson Xiongot. 

Az állapotos nő október 18-án figyázott a kisfiúra, az egyik testvérére és saját gyerekére. A Mirror nem részletezte, hogy a wisconsini nő mit csinált a gyerekkel, mindössze annyit írtak,
a fiú olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy belehalt. 

A 28 éves nő - azért, hogy eltitkolja a gyilkosságot -, felöltöztette az akkor már halott csecsemőt és testvérét, majd elment velük a McDonald's-ba. Mire visszaértek, Benson anyja is megérkezett a házhoz. A nő azt hazudta neki, hogy a fiú alszik, ezért olyan ernyedt a teste.

Marissa Tietsort a bíróságon azzal védekezett, hogy ő nem akarta megölni a kisfiút, csak amikor észrevette, hogy már nem lélegzik, nem próbálta meg újraéleszteni.

A bébiszitter egyébként nem volt ismeretlen a rendőrök előtt: tavaly augusztusban egy 11 hónapos gyereket bántalmazhatott, 2017-ben pedig egy 3 hónapos gyerek szenvedett koponyasérüléseket, amíg vigyázott rá.

Benson anyja azzal védekezett, hogy nem ismerte a bébiszitter előéletét. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések