A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gál Kinga: Uniós támogatást kaphatnak a bevándorláspárti álcivilek

Teljességgel elfogadhatatlan, hogy a politikai támogatáson túl immár pénzügyi erőforrásokat is biztosítana az Európai Parlament migránspárti többsége a bevándorlást nyíltan elősegítő NGO-k számára – hívta fel a figyelmet Gál Kinga fideszes EP-képviselő.
Gál Kinga közleményében kiemelte: az Európai Parlament csütörtökön elfogadott, Jogok és Értékek címet viselő programja szerint az Európai Unió 850 millió eurót tenne elérhetővé az olyan, Európában működő NGO-k számára, melyek a nyílt és befogadó társadalom megvalósításért küzdenek.
A rendelet azon NGO-k számára biztosítana erőforrásokat, amelyek nyílt politikai szerepvállalással támogatják Brüsszel bevándorláspárti politikáját, így a bevándorlást nyíltan elősegítő álcivilek erősödése várható az uniós finanszírozáson keresztül
- figyelmeztet a fideszes képviselő.

Gál Kinga szerint elfogadhatatlan, hogy az Európai Bizottság NGO-knak szervezi ki azokat a feladatokat, amiket maga nem tud elvégezni. „Így a jövőben Soros György mellett, az európai adófizetők, köztük a magyarok is finanszírozni fogják a nyíltan bevándorláspárti, Magyarországot folyamatosan támadó álcivileket” - mutatott rá az EP-képviselő.
Forrás: Magyar Hírlap

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések