A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eldőlt: ők mérettetnek meg az 53. Super Bowl-on

Kialakult az 53. Super Bowl párosítása, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) bajnoki címéért a Los Angeles Rams és a New England Patriots mérkőzhet meg.
A Pats zsinórban nyolcadik alkalommal szerepelt az Amerikai főcsoport döntőjében, az utóbbi öt évből pedig negyedszer vívta ki a Super Bowl-részvételt – a Hazafiak nélkül szinte elképzelhetetlen a finálé.

Tom Brady (41) és társai ezúttal a Kansas City Chiefs otthonában biztosították be a döntős szereplést: hosszabbításban, 31-37-re nyerték a két együttes végletekig kiélezett csatáját. Brady 348 yardot passzolt, egy touchdownnal és két labdaeladással.

– Idén, hosszú ideje először az esélyek nem mellettünk szóltak. Nagyon lassan kezdtük a szezont, de a legutóbbi négy meccsünkön mutattuk a legjobb játékunkat – fogalmazott Brady a meccs után.

A rutinos irányító így már kilencedik Super Bowljára készülhet, öt alkalommal fel is ért a csúcsra: 2002-ben, 2004-ben, 2005-ben, 2015-ben és 2017-ben is nyert, míg a tavalyi döntőben éppen csak alulmaradt csapatával a Philadelphia Eagles ellen.

A magyar idő szerint február 4-én éjjel, Atlantában megrendezendő fináléban az ellenfél a Los Angeles Rams lesz, amely szintén hosszabbításban múlta felül a New Orleans Saintset (23-26).

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések