A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A rutinos irányítónak hála bebiztosította Super Bowl-részvételét a New England Patriots

Elképesztő statisztikát tudhat magáénak Tom Brady, a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New England Patriots sztárja: a rutinos irányító csapatával hétfőn hajnalban kilencedik Super Bowl-részvételét biztosította be, ez pedig több, mint amennyivel bármely NFL-csapat büszkélkedhet, „sajátján” kívül.
Brady kilencedik döntőjével megelőzi többek között a Dallas Cowboys, a Denver Broncos és a Pittsburgh Steelers gárdáit is, amelyek egyaránt nyolc-nyolc alkalommal voltak a finálé részvevői.

– Elhihetitek, ilyesmiről soha álmodni sem mertem. Kilenc Super Bowl, szinte hihetetlen – mondta az elnyűhetetlen irányító, akinek vezetésével a Patriots a Kansas City Chiefs otthonában nyerte meg az Amerikai főcsoport döntőjét (31-37).

Az ötszörös győztes, négyszer a Super Bowl legértékesebb játékosának megválasztott Brady magyar idő szerint február 4-én hajnalban, Atlantában száll harcba az újabb végső sikerért a Los Angeles Rams elleni döntőben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések