A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A házasság és a gyermekáldás nemcsak a boldogságot hozta meg Harry herceg számára: életmódot is váltott

Felesége, Meghan Markle ugyanis szép lassan megszerettette Harryvel az általa igen kedvelt napindító zöld smoothie-kat, valamint a friss zöldségekből készült salátákat.
A hagyományos délutáni teázás sem a szokványos aprósüteményt jelenti, a forró ital mellé mostantól avokádókrémes pirítós dukál. Harry napirendjébe bekerült rendszeresen a jóga, és Markle arra is rá tudta venni az ifjú férjet, hogy egyszer-egyszer elmenjen vele pilates tornaórákra is.

A megváltozott reggeli menü és a kezdődő fitneszmánia nem kis derültséget szokott okozni a herceg baráti körében – osztotta meg a kulisszatitkokat Katie Nicholl, aki bennfentes a királyi családban, és mostanában készül kiadni egy könyvet Harry életéről. Pozitív változás, hogy Harry leszokott a dohányzásról, valamint mérsékelte alkoholfogyasztását is.

– A herceg az előnyére változott, a korábbiaknál sokkal többet mosolyog és közvetlenebb – foglalta össze Meghan jótékony hatását az írónő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések