A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Téli sportok: Mikaela Shiffrin már hat győzelemnél tart

Hatodik idei vk-versenyét nyerte az amerikai klasszis Mikaela Shiffrin aki ezúttal Courchevelben bizonyult legyőzhetetlennek óriás-műlesiklásban. 

Alpesi sí - női óriás-műlesiklás, Courchevel

A kétszeres olimpiai bajnok Mikaela Shiffrin a legutóbbi Val Gardena-i állomást kihagyta és Franciaországban is a második helyen állt az első kört követően Viktoria Rebensburg mögött. A második csúszásnál aztán két tizeddel jobb időt síelt riválisánál és így végül magabiztosan aratta pályafutása 49. sikerét a világkupában. A harmadik helyen Tessa Worley végzett. 

1. Mikaela Shiffrin (amerikai) 1:49.81
2. Viktoria Rebensburg (német) +0.14 mp
3. Tessa Worley (francia) +0.33

Biatlon - női 7.5 km-es sprintverseny, Nove Mesto

A sprintben olimpiai ezüstérmes váltóban ötkarikás aranyérmes Marte Olsbu Roeiseland először győzött egyéniben vk-versenyen és rögtön a táv olimpiai bajnokát Laura Dahlmeiert utasította maga mögé. Pjongcsang kétszeres bajnoka ezzel a dobogós hellyel tért vissza, míg a harmadik helyen Paulina Fialková végzett. A világkupát vezető Dorothea Wierer csak kilencedik lett, Kaisa Mäkäräinen pedig öt büntetőkörrel mindössze az 58. helyen végzett. A finn vk-címvédő betlizése azt jelenti, hogy lemarad az üldözéses versenyről. 

1. Marte Olsbu Roeiseland (norvég) 19:44.6 (0 )
2. Laura Dahlmeier (német) +4.5 (1)
3. Paulina Fialková (szlovák) +6.2 (0

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések