A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Téli sportok: Bö és Hirscher is nagy fölénnyel győzött

Az alpesi síző Marcel Hirscher Saalbachban a műlesiklás során győzött, míg a biatlonos Johannes Bö Nové Mestoban győzött a sprintversenyben.

Alpesi sí, Saalbach - férfi műlesiklás

Az osztrák Marcel Hirscher már az első futam során nagy lépést tett pályafutása 63. vk-győzelme felé, ugyanis mindenkinél legalább fél másodperccel volt gyorsabb. Pjongcsang kétszeres bajnoka a második csúszás során önmagához képest kevesebb kockázatot vállalt de így is végül biztosan győzött Loic Meillard illetve nagy riválisa Henrik Kristoffersen előtt. 

1. Marcel Hirscher (osztrák) 1:54.98 
2. Loic Meillard (svájci) +0.38
3. Henrik Kristoffersen (norvég) +0.47

Biatlon Nové Mesto - férfi sprint (10 km)

Johannes Bö az idei harmadik sprintversenyen is érinthetetlennek számított. A norvégok olimpiai bajnoka hiba nélkül lőtt, sífutásban pedig nincs nála jobb így több mint 20 másodperccel verte Alekszandr Loginovot. A harmadik helyet az élete első érmét szerző Martin Ponsiluoma kaparintotta meg. A nap negatív szenzációját Martin Fourcade szállította, az ötszörös olimpiai bajnok csak a 24. helyen végzett. 

1. Johannes Thingnes Bö (norvég) 23:09.9 perc (0)
2. Alekszandr Loginov (orosz) +21.0 (0)
3. Martin Ponsiluoma (svéd) +54.2 (0)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések