A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szakmai együttműködési megállapodásokat kötött az Agrárminisztérium a horgászszövetséggel

Stratégiai partnerségi megállapodást és közfeladat-ellátási szerződést kötött az Agrárminisztérum (AM) a Magyar Országos Horgász Szövetséggel (Mohosz) pénteken Budapesten.

A dokumentumok aláírásán Nagy István agrárminiszter elmondta, hogy a Nemzeti halgazdálkodási és horgászati stratégiáról, valamint a Horgászati program végrehajtásáról szóló kormányhatározat alapján megszületett az a törvénymódosítás, amely meghatározza a horgászszövetség közfeladatait és a szükséges források jogcímeit.

Január 1-től így már biztosított a Mohosz közfeladatainak ellátása és annak pénzügyi fedezete - tette hozzá. Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott közölte, hogy a következő hónapokban a horgászokkal kötött szerződéshez hasonló megállapodások születnek más szervezetekkel a Miniszterelnöki Kabinetiroda koordinálása mellett, a szakterületért felelős tárcavezető részvételével.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések