A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ocsmány szavakkal illette a kormányt egy kis 17 éves gimnazista lány

A ‘magyar’ ellenzék nem csak a proletariátust hergelte fel oktalanul, hanem az újgazdag reformkomcsik gimis hülye gyerekeit is, akik közül egyet a kecskeméti “rabszolgatörvény-ellenes” tüntetésen engedtek felszólalni.
Már az is probléma, hogy egy 17 éves tinilányt engednek felszólalni politikai ügyben, hiszen valószínűleg emiatt nem csak a szülei fognak szívni, hanem ő maga is. Emiatt az iskolában rengeteg utálója lesz, a szüleinek megromolhatnak a baráti kapcsolatai, vagy éppen a munkahelyi kapcsolatai. Nem jutott eszükbe a szülőknek odafigyelni a gyerekükre? Vagy, ha a szülők engedték ezt, milyen szörnyetegek lehetnek, hogy nem gondolnak a gyermekük jövőjére?

A legborzasztóbb nem is az, hogy egy 17 éves, buta és tájékozatlan lányból akarnak ellenzéki vezetőt csinálni Kecskeméten a baloldali újságírók, hanem az, amit ez a lány megengedett magának tiszteletlenség terén:
„Egy undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járvány járja az országot. Ez nem a pestis, nem az ebola, nem a kergemarhakór, pedig kicsit hasonlít rá. Ezt a járványt úgy becézzük, hogy Fidesz.”
– mondta Nagy Blanka (itt van a facebbok profilja), a Móra Ferenc Gimnázium diákja. Majd azzal biztatta a tömeget, hogy “ekkora elmaradottságban” és rezsimben sem kell csüggedni, hiszen láthatjuk, hogy “egy egyszerű gázszerelő is milliárdokat kereshet”.

„AZT MONDOM, LEGYÜNK GÁZSZERELŐK, EMBEREK!”
– ajánlotta a néhány fős hallgatóságának és a baloldali sajtó munkatársainak.
„A FIDESZ EGY UNDORÍTÓ TOLVAJ BANDA. HA A TEHETNÉK, A DEMOKRÁCIA SZÓBÓL IS KILOPNÁK A BETŰKET.”
– mondta a tinilány, majd a “rabszolgatörvény” kapcsán pedig volt egy keresetlen kérése a „bajszos faszhoz” is. Igen… Bajszos fasznak nevezi a magyar köztársasági elnököt, Áder Jánost.
„Véglezárásként csak üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan – hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát.”
És ha még nem vagyunk eléggé felháborodva azon, hogy egy 17 éves kis takony, aki életében nem dolgozott egy percet sem -mert a szülei mindent a szaros segge alá raktak- mégis mit beszél a túlóra fájdalmairól? Elég szürreális, de az ellenzék a szürreálisból is realitást tud varázsolni. Persze a beszédében a túlóráról valójában nem sok szó esett, csak “bajszos szarozni” állt a mikrofon elé a kis ostoba.


Valószínűleg ez a lány a suliban vagy otthon hallotta, hogy van egy Mészáros Lőrinc nevű üzletember, akinek az összvagyona milliárdokat rúg, és az eredeti szakmája gázszerelő, ekkor pedig felháborodott, hogy akkor “őt a szülei minek íratták be gimibe?”. Milyen érdekes, hogy az emberek zsigerből gyűlölik azt, amikor egy szakmunkás ember is elér valamit, amit ők nem tudtak 3 diplomával sem.

Kommunista tempó!

Anno Rákosiék gyűlölték azt a parasztot, aki sikeres és gazdagodó lett a tehetségének köszönhetően. Ők voltak a kulákok, akiktől minden vagyont el kellett venni. Nem meglepő, hogy a baloldal által felemelni kívánt, elkényeztetett tinilány is ugyanezzel a komcsi tempóval állt elő.

Hiába lesz diplomád, ha balfasz vagy!

Blankácska! Hiába lesz diplomád, ha nem hasznosítod. Amikor diplomát fogsz szerezni majd a gimnázium után (már, ha szerzel), nem lesz elég annyi, hogy felmutatod a papírt. Kell hozzá életcél, illetve életrevalóság is. Életképtelenség mellé szerezhetsz te 20 diplomát, akkor sem fogod semmire vinni. Életképességgel és tehetséggel viszont akár egy szakmunkásból is válhat gazdag és sikeres ember.

Igen, észrevettük, hogy a diploma manapság már nem jelent semmit, mivel a fiatalok pusztán presztízsszerzésből próbálnak hozzájutni, aztán ha megvan, szarnak bele az életbe, mert majd anyuci eltart. Pedig az élet csak ezután következne. Ilyen primitív gondolatokkal ő is valószínűleg a McDonald’s-ban fog kikötni. Nem baj, krumplit sütni még jó lesz.

Forrás: vadhajtasok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések