A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

NHL: két finn zseni zúzta le a Bostont

A Carolinában Aho és Teravainen is négy-négy ponttal zárt, a Toronto Maple Leafs hosszabbítás után győzte le a Detroit Red Wingset az NHL vasárnapi játéknapján.

Eredmények:

Toronto Maple Leafs-Detroit Red Wings 5-4 - hosszabbítás után 

A vendégcsapat a 30. percben 3-1-re, majd nyolc másodperccel a rendes játékidő letelte előtt 4-3-ra vezetett, de a házigazdák John Tavares góljával kiharcolták a hosszabbítást, amelyben 1:53-nál Kasperi Kapanen találata eldöntötte a mérkőzést. A Maple Leafs sorozatban a negyedik győzelmét aratta, a Red Wings legutóbbi hét mérkőzéséből a hatodikat veszítette el.

New Jersey Devils-Columbus Blue Jackets 0-3

Szergej Bobrovszkij 39 védéssel és - karrierje során 26. alkalommal, a héten másodszor - kapott gól nélkül zárt. Az orosz kapus vezérletével a Columbus Blue Jackets 3-0-ra legyőzte a New Jersey Devilst. Panarin góllal és gólpasszal zárt, a Kékkabátosok zsinórban négy győzelemnél járnak.

Carolina Hurricanes-Boston Bruins 5-3

Teuvo Teravainen és Sebastian Aho egyaránt két-két találattal és két-két gólt érő átadással járult hozzá a Carolina Hurricanes sikeréhez a Boston Bruins felett. Ráadásul Aho és Teravainen is egyik gólját emberhátrányban érte el.

Chicago Blackhawks-Florida Panthers 3-6

A Florida Panthers 11 év elteltével tudott győzni Chicagóban, a vendégek 6-3-ra lépték le a házigazdát. A vendégeknél Jayce Hawryluk megszerezte első, majd rögtön második gólját is a ligában.

New York Rangers-Philadelphia Flyers 2-3 - szétlövés után

Michal Neuvirth 32 védéssel babonázta meg a Rangers játékosait, ebből hármat a szétlövésben bemutatva, ahol végül Nolan Patrick volt az egyedüli, aki képes volt betalálni, megszerezve a Flyersnek a győzelmet.

San Jose Sharks-Arizona Coyotes 3-4 - szétlövés után

Ugyancsak szétlövésben nyert a Coyotes, ahol az arizonaiak ketrecét Darcy Kuemper védte, 35 hárítást bemutatva. A vendégek hőse Alex Galchenyuk volt, aki kétszer is beköszönt a rendes játékidőben a San Josénak, és a szétlövésben is az ő találata döntött.

Dallas Stars-New York Islanders 1-3

Anders Lee a harmadik harmadban emberelőnyben 2-1-es vezetéshez juttatta az Islanders együttesét, innen pedig már nem engedte ki a kezéből a sikert a brooklyni csapat, amely legutóbbi négy meccséből hármat is megnyert.

Vegas Golden Knights-Los Angeles Kings 3-4 - hosszabbítás után

Két nap alatt második hosszabbításos győzelmét aratta a Los Angeles Kings, amely szombaton a San Jose Sharks, vasárnap a Vegas vendégeként nyert. A Golden Knights legutóbbi hat mérkőzésén negyedszer kényszerült túlórára, és ezek közül a harmadikat bukta el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések