A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem várt fordulat a túlóratörvény ügyében

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint nem tervezik a törvény módosítását, de bármelyik döntést módosíthatja a kormány, ha az nem működik jól. Hidvéghi Balázs szerint bármelyik gimnázium színjátszóköre jobb előadást nyújtott volna, mint az ellenzék a köztévében.
„Az egész tüntetéssorozat rég nem erről a törvényről szól, hanem a hatalomról szól, ezt Gyurcsány Ferenc maga jelentette be néhány nappal ezelőtt” – erről beszélt Hidvéghi Balázs az ATV Start című műsorában. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ebből az is következik, hogy az ellenzéki politikusok nem tisztelik a magyar emberek döntését, és nem tisztelik a választások eredményét.

Hidvéghi arról beszélt, az 5 pontból álló követelések már a választási kampányt megelőző vitákban, beszélgetésekben is szó volt már.

A törvény lényege csupán annyi a kommunikációs igazgató elmondása szerint, hogy aki többet akar dolgozni, az ezt megtehesse, és több bért kapjon. Hangsúlyozta, hogy a tüntetések nem erről szólnak, és az, hogy a rendőri túlórát belekeverik ebbe, az olyan, mintha egy tolvaj a rajtakapás pillanatában a magántulajdon szentségéről kezdene el papolni – hozta a példát Hidvéghi.

„A túlóratörvény kapcsán, mint minden más korábbi, gazdasági döntés kapcsán is, – nyilván az étel próbája az evés – ha nem működik jól, akkor a kormány meg fogja fontolni ennek a módosítását” – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hozzátette: az összes fontos gazdaságpolitikai döntéseiket komoly kritikával illették azok, akik korábban tönkretették a magyar gazdaságot, de ma az látható, hogy a kormányzásuk alatt sikerült helyrehozniuk azt. Hidvéghi leszögezte, hogy nem tervezik a törvény módosítását, egy általános elvről beszélt, miszerint bármelyik döntést módosíthatja a kormány, amelyik nem működik jól. Példaként hozta a különadók mértékét.

Jogsértéseket követtek el a képviselők

Elképesztőnek tartja, ahogy „a magyar leszerepelt ellenzék gyakorlatilag erőszakhoz és a parlament működésének blokkolásához folyamodtak”. Szerinte ilyen erőszakos fellépés utoljára 100 évvel ezelőtt történt, mindezt pedig bolsevik módszernek tartja. Hidvéghi Balázs azt is mondta, hogy a mostani információk alapján jogsértéseket követtek el az ellenzéki képviselők, azzal viszont nem ért egyet, hogy az MTVA-ban megsértették volna a képviselők jogait.

Szerinte bármelyik magyar gimnázium színjátszóköre jobb színvonalon adta volna elő azt a színjátékot, amit az ellenzéki képviselők a köztévében előadtak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések