A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megkezdődött a Magyar Teátrumi Társaság közgyűlése

Megkezdődött a Magyar Teátrumi Társaság (MTT) tisztújító közgyűlése, amelynek napirendi pontjai között szerepel az új tagok felvétele, az elnökség megválasztása, valamint megvitatják az aktuális színházszakmai kérdéseket is.
Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár az MTT tisztújító közgyűlésén hétfőn Budapesten elmondta: "az elmúlt évtized, kellő és átgondolt munkával kitöltve, elégséges idő volt ahhoz, hogy a Magyar Teátrumi Társaság ne csak jelenlétét, de súlyát és fontosságát is rögzítse a magyar színházi és kulturális életben".

A budapesti Nemzeti Színházban tartott közgyűlésre a Magyar Teátrumi Társaság 65 tagszervezetének képviselői kaptak meghívást. A napirendi pontok között szerepel az új tagok felvétele, tisztújítás, az elnök és az alelnökök, valamint a felügyelő bizottság tagjainak megválasztása. A résztvevők beszámolót hallhatnak a Magyar Teátrumi Társaság alapítása óta eltelt tíz évről is.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések