A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

M. Richárd debreceni bűnelkövező füstbombával dobta meg a Sándor-palotát

Előállították a zsaruk
A kormány és a köztársasági elnök ellen tüntettek ellenzéki pártok, civil szervezetek és szakszervezetek pénteken Budapesten, a Sándor-palota előtt azt követően, hogy Áder János aláírta az önkéntes túlmunkaidő bővítéséről és a közigazgatási bíróságok felállításáról szóló törvényeket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szombat hajnalban közölte, előállítottak egy demonstrálót, aki füstgránátot dobott az államfői hivatalnak helyt adó épületre

A demonstráció résztvevői a Kossuth Lajos téren gyülekeztek, majd a Magyar Kétfarkú Kutya Párt menetével egyesülve a Nádor utca, Széchenyi tér, Lánchíd útvonalon a budai Várba, a köztársasági elnök hivatala elé vonultak. A tüntetők megtöltötték a Sándor-palota előtti területet. A BRFK szombat hajnalban azt közölte a police.hu oldalon, hogy a rendőrök előállítottak egy tüntetőt.
A 28 ÉVES DEBRECENI FÉRFI AZ I. KERÜLETI SZENT GYÖRGY TÉREN BEFEJEZETTNEK NYILVÁNÍTOTT RENDEZVÉNYT KÖVETŐEN FÜSTGRÁNÁTTAL DOBTA MEG A SÁNDOR-PALOTÁT. ELLENE GARÁZDASÁG MIATT INDUL BÜNTETŐELJÁRÁS
– írták.

Habár a kancsó gyerek a közösségi médiában Budapesti lakosként aposztrofálja magát mi mégis tudjuk, hogy ki is ő valójában, így ide biggyesztjük facebbok profilját, hadd lássátok ki is ez a bűnöző illetve, hogy milyen is valójában az ő mentális állapota.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések