A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lehull a lepel - Így ajándékoznak valójában a királyi család tagjai

Ezt aztán tényleg nem hisszük el.
Sokan azt gondolnánk, hogy a királyi család Erzsébet királynővel az élén a konzervatív megoldást választja, mindenki szép, drága, egyedi, szívből jövő ajánédokkal lepi meg egymást a fa alatt. A Mirror szerint - akik nemrég egy tényfeltáró cikkben mutatták be a királyi család ajándékozási szokásait - ez nem is állhatna meszebb a valóságtól. A folyamat ugyanúgy indul, mint egy telejsen átlagos családnál, karácsony estéjén pontban hat órakor a család apraja-nagyja összegyűlik a Sandringhami palota vörös termében, ám ami ezután történik, az homlokegyenes ellentmond minden tradíciónak.


A család tagjai ugyanis teljesen értelmetlen és vicces ajándékokat adnak át egymásnak, ahol az alapelv a minél olcsóbb, annál jobb. A brit uralkodócsalád tagjai már napközben elkezdik a készülődést, délután beosonnak a vörös terembe, ahol a névkártyával ellátott becsomagolt ajándékaikat egy hosszú sörpadra helyezik, majd amikor megszólalnak a harangok, elülnek az asztalhoz. De nem esnek ám neki azonnal, a bontásnak is külön rendszere van: megvárják, míg Fülöp herceg megadja nekik az engedélyt, hogy nekilássanak. Több történet kering arról, mi volt a legütősebb ajándék, ám a prímet magasan Katalin hercegné 2015-ös meglepetése viszi, amit Harrynek vásárolt.


A magazin szerint ez volt minden idők legjobb meglepetése, melynek történetét még mai napig minden karácsonyi vacsoránál felelevenítik. Katalin hercegné ugyanis nem mást adott Harry-nek, mint egy "Növessz magadnak barátnőt" szettet. Ez egy aprócska, kis kétcentis nőalak, ami vízbe téve hatszorosára nő, végleges formáját 72 óra múlva éri el. Mégpedig tette mindezt 2015 karácsonyán, alig fél évvel azelőtt, hogy találkozott volna Meghan Markle-lel. Természetesen teli találat volt, a húzás bejött. ÉS akkor még nem is beszéltünk Harry ajándékáról, ő II. Erzsébetnek egy "Hát nem szemét az élet?" feliratú fürdősapkát vásárolt. Sajnos a Királynő reakciójáról már nem szól a fáma... - írja az Elle.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések