A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kapaszkodjatok meg: a svédek szerint Jézus vagy Szűz Mária transzszexuális volt

A svédek jöttek rá a történelem egyik legnagyobb rejtélyére: arra, hogy hogyan eshetett teherbe Szűz Mária. A megfejtést karácsony alkalmából pedig meg is osztották a nagyvilággal.
A rendkívül bizarr felvetés szerint Jézusnak és Szűz Máriának is megkérdőjelezhető a neme. Minderre pedig a svéd állami televízió ügyeletes nyomozói találtak bizonyítékot. A svéd balliberális csatorna munkatársai a keresztény hitet egyszerűen kidobták az ablakon és egy igazán modern, a gender ideológiájához méltó teóriával álltak elő.

A jelenség, amivel az esetet magyarázták, az úgynevezett partenogenezis, melynek lényege, hogy az embrió megtermékenyítés nélküli petesejtből fejlődik ki. Mindez általában a halak, békák és algák esetében jellemző, nem pedig az embereknél. 
A nyomozásban felmerült a lehetőség, miszerint Jézus vagy Szent Mária lehet, hogy transzszexuális volt.
Mindez azért lehetséges a svéd csatorna "kutatói" szerint, mert a partenogenezis esetén az utód minden esetben egyező nemű lesz az anyával.
Persze itt még nem áll meg a dilivonat!
A teória kitalálói szerint előfordulhat, hogy mégis hihetünk a keresztényeknek, és Jézus valóban férfi volt, de akkor viszont az a helyzet áll fenn, hogy Szűz Mária volt ellenkező nemű. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések