Hirdessen itt

Így provokálta a rendőröket az áldozatnak beállított gördeszkás hülyegyerek

Felkapta az ellenzéki média a gördeszkás provokátor történetét, aki egy hangfelvételt készített az intézkedő rendőrökről. Áldozat vagy provokátor? Itt egy videó ezzel kapcsolatban.
Először is az Index-444-HVG tengely mintegy mellékesen említi meg azt a tényt, hogy a srác leverte a gördeszkájával egy rendőrautó visszapillantó tükrét. Majd következett az állítólagos rendőri brutalitás. Állítólag a srácot lefogták a rendőrautóban, majd belebokszoltak a hasába.

Később a gördeszkás csinált egy hangfelvételt is, amelyen a rendőrök vitatkoznak vele. Ezen állítólag az hallható, hogy a rendőrökön agresszíven beszélnek vele, veréssel fenyegetik.

A 444 szerint a gyerek nem tagja semmilyen pártnak, semmilyen szervezetnek, ő csak bámészkodott. Az alábbi videó, azonban teljes mértékben cáfolja a gyerek állításait, hiszen jól látható a felvételen, hogy szándékosan provokálja a rendőröket.

Először a rendőrautó útját állja el, majd megpróbálja elüttetni magát, miután ez nem sikerül, nekirohan a rendőrsorfalnak, majd a gördeszkájával fenyegeti az egyenruhásokat.

Az alábbi felvétel némileg árnyalja az "ártalmatlan naiv tüntető" képét.


A felvételen az állítólagos áldozat, M. felemeli a gördeszkáját, mintha ütni készülne és azt kiabálja a rendőrnek, hogy
Gyere g888ci, gyere, gyere!"
Tegnap este már el is kezdődött a mártírcsinálás. Az ügyben még a szemkilövető Gyurcsány Ferenc is üzent. Érdemes szó szerint idézni, mert ez rendszerváltozás óta eltelt kis híján 30 év egyik legerősebb nyilatkozata – Gyurcsány múltját ismerve.
Ocsmány katonai junták, aljas diktatúrák erőszak szervezetei engedik meg maguknak azt a brutalitást, amit a magyar rendőrség tett”
– mondta a talpig demokrata.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések