A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egyed Zsolt (Jobbik): "Felvidékről nem kellene osztani az észt"! Pont úgy beszél mint Gyurcsány!

Egyed Zsolt a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője ( aki FB oldala szerint most is annak tartja magát, bár inkább csak közszereplő) szerint egy Felvidéki magyar ne szóljon bele az anyaországi politikába! Pont úgy beszél mint Gyurcsány vagy a Momentum!
A Jobbik korábbi országgyűlési képviselője Egyed Zsolt már régen nem nemzetben gondolkodik! Úgy látszik eltanulta a Jobbik tüntető partnereitől mint a DK, Momentum, LMP, hogy a külhoni magyar neve hallgass! Legalábbis egy FB hozzászólásában ezt a képet mutatja!

Egy Felvidéki magyar férfi arról ír egy hozzászólásban, hogy mennyivel rosszabb a politikai morál Felvidéken, valamint bírálja a Jobbik teljes “Pál fordulását”, mire azt kapja válaszul Egyedtől:
“Szerintem meg a Felvidékről nem kellene osztani az észt, mivel nem itt élsz, így nem te viseled a kormány döntéseinek a következményeit!” – írja Egyed Zsolt.
Látszik, hogy Felvidéki honfitársunknak ez rosszul esik, le is írja, hogy: “ Ez a Jobbik nemzeti egysége.”
És valóban! Lehet ekkorát változni? Lehet, hogy akik korábban 15 millió magyarban gondolkodtak hirtelen ne legyenek kíváncsiak a külhoni magyarok véleményére? Vagy az is csak egy szerep volt, hogy a Jobbik Nemzeti Párt?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések