A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Durva! Nicki Minaj szexbűnözővel randizgat

A jelek szerint a szexi rapper már nyilvánosan is felvállalja az elítélt szexbűnözőt.
– Kijutottál már a városból, ahol soha sem történik semmi sem. Nem titok, hogy fogy az időnk – idézte közösségi oldalán a Helo című Adele-sláger szövegét Nicki Minaj (36), és az idő múlásával bizonyára a születésnapjára utalt, amelyet a múlt hétvégén ünnepelt. Az viszont tény, hogy 96 millió követője közül többen is kiakadtak, hiszen a sokat sejtető fotóval a rapper azt is felvállalta, hogy Kenny Petty (40) a barátja, de legalábbis a holdudvari bolondja.


A TMZ hírportál értesülése szerint a férfi egy elítélt szexbűnöző. Rendőrségi dokumentumok igazolják, hogy 1995-ben letartóztatták, amiért megerőszakolt, illetve közösülésre kényszerített egy lányt. Mindeketten 16 esztendősek voltak, de mivel Petty kést, pontosabban éles tárgyat is használt a fenyegetéshez, négy évet töltött rács mögött.

És ha ez nem lenne elég, a férfi azóta emberölési kísérlet miatt további 7 évet ült. Öt éve szabadult. Nicki Minaj nem reagált a kommentelők aggodalmaskodására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések