A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Angelina Jolie álnok bosszúja: Ezzel bünteti Brad Pittet karácsonykor

Tényleg minden hidat feléget maga mögött.
Angelina Jolie elég régen elhatározta, nincs kegyelem volt férjének, Brad Pittnek. Nem elég, hogy ország-világ előtt lejáratta, számtalanszor kellemetlen helyzetbe hozta kitalált történeteivel a nyilvánosság előtt, számos olyan dolgot tett, aminek nem titkolt célja a bosszú volt. Bár felröppentek olyan hírek, hogy mindketten valamilyen megoldáson dolgoznak, a legújabb pletykák szerint Jolie fagyos szíve karácsonykor sem enyhül. Sőt erre az időszakra különösen odafigyelt, hogy a szeretet ünnepét volt férje sötét napoknak élje meg.


Angelina ugyanis azt találta ki, hogy - bár a bíróság kimondta, Brad a törvényes gondviselője - karácsonykor egyáltalán nem láthatja majd az apjuk a gyerekeket. Az eredeti terv az volt, hogy az ünnepeket majd felváltva töltik apjuknál és anyjuknál a gyerekekt, de az erről szóló ügyvédi tárgyalást Angelina 2019-re tolta. Így könnyen lehet, hogy Brad végül egyedül énekli majd a "Csendes éj!"-t a fa alatt.

"Brad teljesen kikészült, mert attól fél, hogy az exe megint megváltoztatja a döntését és ő ismét egyedül marad majd az ünnepekre. Angelina azt tervezi, fogja a gyerekeket és elutazik velük Franciaországba. Bosszantja, hogy ilyen megfordul a fejében" - mesélte a színész ismerőse az OK! magazinnak. De hogy miért pont Franciaország? Nos ennek is megvan az oka. 


Angelina tudja, hogy oda szúrjon ahol a legjobban fáj. Régen, amikor még minden tökéletes volt, a Brangelina család december végén összepakolta a holmiját, felkerekedett és meg sem állt a mesés Anwesen Chateau Miravalig.

"Közösen választották ki a tökéletes fenyőt, együtt díszítették fel a fát, egy szakács pedig különleges menüsorral készült az ünnepi asztalra" - ismertette a részleteket a forrás. Ez idén aligha jön össze Bradnek...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések