A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A tüntetőknek nemcsak kamerába kellett mondaniuk a nevüket, de még DNS-t is adtak

A csütörtök esti töréssel, zúzással, borogatással tűzdelt túlóratörvény elleni tüntetés a budapesti körúton ért véget, ahol a rendőrség több csoportot is körbezárt, és intézkedett ellenük. 
A cikk címével párhuzamosan - ami ugye nem igaz - a szaros ellenzéki média azon sivalkodik reggel óta, hogy a rendőrség miért a faszért igazoltatta a Gulyás Marci, Fegyőr Bandi, LMP-s Gizi és társaik által vezetett törő, zúzó, borogató ellenzéki kemény-magos hülye-gyerekeket!

Már olyan szemenszedett hazugságokkal hergelik az amúgy jóhiszemű tömeget, hogy az igazoltatottaknak kamerába kellett mondaniuk a nevüket. Nos, ha így lenne, akkor is mi van? 

De, aki az élő közvetítéseket figyelemmel kísérte az láthatta, hogy ez egy ócska nagy Soros csicska újságírói hazugság. 

Jaj, és a címlapot érdemlő "alkotás" faszszopó újságírója, aki ezt a cikket kinyomta magából, mivel is zárja sorait a "gyertek ma is tüntetni, hülye-gyerekek"!

Persze, menjetek tüntetni, de csak akkor ha helyzetbe szeretnétek hozni a sok hazaáruló Macron csicska patkány politikust, akik két év alatt majd jól hazavágják az országot és éhen fogtok megdögölni!

Küldjétek tovább, hogy legyen ez tanulság minden olyan embernek, aki a tüntetésen való részvételt fontolgatja! 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések