A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kormány mindent megtesz az emberek biztonsága érdekében

A magyar kormány továbbra is mindent megtesz az emberek biztonsága érdekében és tovább védi a határokat - mondta a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.
Bakondi György elmondta: több mint 300-an meghaltak és több mint 1500-an megsebesültek 2012 óta a muszlim illegális bevándorlók által elkövetett terrorcselekményekben. Annak ellenére, hogy milyen erőfeszítéseket tesznek Európában a már bejutottak felügyeletére, kedden Strassbourgban újabb súlyos terrorcselekmény történt - tette hozzá. 

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a sajtótájékoztatón elmondta: az ünnepek közeledtével, a biztonság garantálása érdekében a rendőrség együttműködik a polgárőrséggel, a közterület-felügyelettel és az önkormányzatokkal, fokozott rendőri jelenlét és megerősített járőrszolgálat van a nagyforgalmú helyszíneken, a nagyobb vásároknál pedig a járművek behajtását betonelemekkel akadályozzák.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések