A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Premier League: a Tottenham lefutballozta a Chelsea-t

A Tottenham Hotspur győzelmével zárult az angol bajnokság  13. fordulójának szombati rangadója. A "Spurs" 3-1-re győzött a Chelsea ellen. 
A rangadón a Tottenham már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést mikor is  Dele Alli ért bele remekül Christian Eriksen szabadrúgásába. A hazaiak akár a következő két akciójukból is eredményesek lehettek volna, de Heung-Min Son két lehetőségét is  Kepa Arrizabalaga  védte. 

A baszk kapus aztán a 18. percben már tehetetlen volt, ekkor Harry Kane vette be a kapuját. A Tottenham óriási mezőnyfölényben játszott és további helyzeteket hagyott ki, míg a vendégeknél maximum Eden Hazard próbálkozását lehetett feljegyezni. 

Az 54. percben aztán végleg eldőlt a derbi miután az addig már legalább három helyzetet elrontó Heung-Min Son is megvillant. A Tottenham a biztos vezetés tudatában sem állt le, de sem Harry Kane, sem Delle Ali nem tudta góljai számát növelni. 

A Chelsea próbálkozott és végül Maurizio Sarri csapata nem zárta gól nélkül a mérkőzést: a csereember Olivier Giroud talált be. 

Premier League, 13. forduló, szombati eredmények

Tottenham Hotspur–Chelsea 3–1 (Alli 8., Kane 16., Szon Hung Min 54., ill. Giroud 85.)

korábban:
Brighton & Hove Albion–Leicester City 1–1 (G. Murray 15., ill. Vardy 79.)
Everton–Cardiff City 1–0 (G. Sigurdsson 59.)
Fulham–Southampton 3–2 (Mitrovics 33., 64., Schürrle 44., ill. Armstrong 18., 53.)
Manchester United–Crystal Palace 0–0
Watford–Liverpool 0–3 (Szalah 67., Alexander-Arnold 76., Firmino 89.)
West Ham United–Manchester City 0–4 (D. Silva 11., Sterling 19., Sané 34., 93.)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések