A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megerőszakoltak egy 10 éves svéd kislányt. Döbbenet kire akarta kenni a liberális média

A fel­té­te­le­zett tet­tes nem egy finn tu­rista, mint ahogy az el­ter­jedt a na­pok­ban, hanem egy 30 éves lí­biai be­ván­dorló, akit ko­ráb­ban már el­ítél­tek rab­lá­sért.
Valaki egy 10 éves kislányt erőszakolt meg Malmőben október utolsó napjaiban. Akkor még csak annyi volt biztos, hogy a rendőrség egy ház szemétlerakó és kerékpártároló helyiségét lezárta, hogy az erőszak nyomai érintetlenül megmaradjanak.

Ellenőrizni kezdték az összes környékbeli kamera felvételét, kikérdezték a környéken lakókat és kutyákat is bevetettek a szagminták megtalálására. A napokban az a hír is elterjedt, hogy a tettes egy finn turista volt – írta a hétvégén a Dailystormer.

Most derült ki, hogy az első számú gyanúsított egy 30 éves líbiai bevándorló,akit a rendőrség már őrizetbe vett.

A Kvallsposten szerint a líbiait korábban rablásért már elítélték és két másik szexuális bűncselekmény miatt is meggyanúsították. Az egyik esetben egy 14 éves lányt zaklatott. Amikor letartóztatták, kést is találtak nála, de mindkét esetben végül elengedték.

A Nyheter Idag pedig azt írta, hogy a migráns még 2009-ben érkezett Svédországba, de nem világos, hogy eddig miért nem utasították ki az országból.

A kép illusztráció!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések