A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyarországra hozták és kihallgatták a Budapesten erőszakoló afgánt. Nem csak egy nőt erőszakolt meg!

Kiadták az osztrák hatóságok Magyarországnak azt az afgán férfit, akit azzal vádolnak, hogy szeptember 9-én, vasárnap, hajnali három óra körül Budapest V. kerületében, egy gíroszos mosdójában szexuálisan bántalmazott egy nőt. Közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
A rendőrség nagy erőkkel kereste a férfit, ellene a bíróság európai elfogatóparancsot adott ki. Végül szeptember 11-én késő este osztrák rendőrök fogták el a férfit. Ausztriában, Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták és az ellene kiadott európai elfogatóparancs alapján elfogták.

Másnap egy újabb nő állította: augusztus elején megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában a gyanúsított.

A 22 éves nő azt mondta, hogy augusztus hetedikén hajnalban egy kebabozóban megkérte a férfit, hadd töltse rövid ideig a telefonját az üzletben, mert az lemerült. Amikor viszont belépett az üzletbe, a férfi rázárta az ajtót, berángatta a vécébe és megerőszakolta. Az ügynek mi is utánajártunk, itt olvashatja.

A rendőrség az üggyel kapcsolatban az azt írta: ” Az esettel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés és más bűncselekmény gyanúja miatt folytat nyomozást, így a férfi ellen büntetőeljárás van folyamatban.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések