A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar államtitkár: A helyzet válságos, betörhetnek a migránsok az országba

Böröcz László (Fidesz) párhuzamot vont a 2015-ös európai migrációs válság és az Egyesült Államok déli határa felé vonuló tömeg között. Szerinte 2015-ben nem véletlenszerűen jelentek meg emberek, hanem a Soros-hálózat tudatosan szervezett támadásáról volt szó Magyarország és Európa ellen.
Most már nemcsak Európában, hanem az Egyesült Államokban is intenzíven dolgozik a Soros-hálózat – hangoztatta, hozzátéve: az Egyesül Államok déli határánál készülnek a főpróbára az arra menetelő, több ezres migránstömeggel. Kísérteties a hasonlóság a korábbi szerbiai és a mostani boszniai helyzettel, ahol szervezetten menetelő, több ezres migránstömeggel ostromolták meg a magyar, nemrég pedig a horvát határt – jegyezte meg.

Böröcz László azt mondta, a Soros-hálózat és a vele szövetséges politikai erők legalizálni, szervezetté és automatikussá akarják tenni az illegális migrációt és le akarják mondatni a nemzetállamokat a határvédelem jogáról, így akarnak bevándorlókontinenst csinálni Európából és így akarják destabilizálni a bevándorlóellenes amerikai kormányt. Szorgalmazta, hogy a parlament honvédelmi, valamint nemzetbiztonsági bizottsága vegye napirendjére a balkáni migránshelyzet kérdését.

Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára is úgy vélte, hogy főpróbát lehet látni, amelynek célja, hogy megtörjék a migrációellenes országok ellenállását. A történések mögött az államtitkár is Soros Györgyöt látta.

Elmondta, Magyarország déli határaitól nem messze több tízezres tömeg áramlik észak felé, ezért fontos, a magyar határ védelmének megerősítése. Szerinte romolhat a helyzet a magyar határon, mindenre, a legrosszabb eseményre, a magyar határ áttörésére is fel kell készülni.

Az államtitkár közölte, a helyzet komoly, válságos és pattanásig feszült a déli határainktól nem olyan messze.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések