Hirdessen itt

Lebukott a diáklányokkal szexelő tanár, mert a tinik féltékenyek lettek egymásra

Nem egy, de rögtön két diákját is az ágyába csábította egy középiskolai tanár. Végül pont ez okozta vesztét: a két tinilány ugyanis tudomást szerzett egymás létezéséről, és arról, hogy a férfi mindkettejüket szédítette.
A floridai Fletcher High School harmincéves tanára, Corey French két tinilányt is elcsábított: a 16 és 17 éves diákokkal 2015 és 2017 között folytatott viszonyt. A lányok meg voltak róla győződve, hogy a férfi szerelmes beléjük. Egyik még azt is elhitte, hogy a nős tanerő elhagyja majd a feleségét érte.

Egy közös ismerősüknek hála azonban a két tini tudomást szerzett egymásról, amin olyannyira kiakadtak, hogy azonnal beszámoltak a viszonyról French feleségének is – és bizonyító erejű fotókkal is bőségesen ellátták. A hatóságokat végül az asszony értesítette.

French ugyan ártatlannak vallotta magát a bíróság előtt, és tagadta, hogy bármelyik lánnyal is szexuális kapcsolata lett volna, azonban ezzel még koránt sem zárult le az ügye. Tárgyalása november közepén folytatódik, addig szabadlábon védekezhet – írja a New York Post.

A dolog pikantériája, hogy a hatóságoknak nem csak a diáklányokkal szexelő tanárt, de feleségét, az óvónőként dolgozó Alexandrát is le kellett tartóztatniuk, miután a nő meg akarta akadályozni, hogy férjét őrizetbe vegyék – így ugyan jóval kisebb vád miatt, de neki is meg kell jelennie majd a bíróság előtt.

Forrás: Bors

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések