A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

La Liga: pontot mentett a rangadón és élen maradt a Barcelona (videó)

1-1-es döntetlennel zárult az Atlético Madrid és a Barcelona rangadója a spanyol bajnokság 13. fordulójában így a katalánok maradtak a tabella élén. 
A rangadó első félideje nem, hogy helyzeteket, de említésre méltó eseményt sem hozott. A szünetben aztán kiderült, hogy Sergi Roberto lesérült, így helyét Rafinha Alcantarának kellett elfoglalni. 

A második játékrész is unalmasan csordogált mígnem a 77. percben a meccs során először szögletet rúghatott az Atlético Madrid. Antoine Griezmann beadását pedig Diego Costa fejelte a barcelonai kapuba. 

A madridiak tartani próbálták az eredményt, a barcelonaiak azonban támadtak az egyenlítésért. A vendégek erőfeszítéseit aztán siker is koronázta mikor is a rendes játékidő utolsó percében Ousmane Dembele gólra váltotta Lionel Messi passzát és kiegyenlített. 


Az 1-1-es döntetlennel inkább a Barcelona lehetett elégedett, mivel a katalánok így megőrizték első helyüket a tabellán és a kétpontos különbség sem csökkent. Az eredménnyel Sevillában is elégedettek lehetnek mivel egy esetleges holnapi győzelemmel a sevillaiak visszavennék a vezetést. 

La Liga, 13. forduló

Atlético Madrid–Barcelona 1–1 (Diego Costa 77., Dembele 90.)
Huesca-Levante 2-2 (Rivera 23., Exaita 51. illetve Roger 45., Boateng 76.) 
Valencia-Rayo Vallecano 3-0  (Mina 35.,61., Gameiro 76.)
Eibar-Real Madrid 3-0 (Escalante 16., Enrich 52., Kike 57.) 

pénteken játszották:
Leganés–Deportivo Alavés 1–0 (en-Nesziri 42.)

vasárnap
12.00: Athletic Bilbao–Getafe
16.15: Sevilla–Real Valladolid 
18.30: Espanyol–Girona 
20.45: Villarreal–Real Betis 

hétfő
21.00: Real Sociedad–Celta Vigo 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések