A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Korrupciellens képzésről lopott a polgármester

A liberális újságírók kedvenc országában, Romániában már megint megdöntötték a saját maguk által felállított és tartott balkáni faktort. Egy polgármester a korrupcióellenes képzésen lopott el egy cipőfényező gépet, – írja a 888.hu.
A Főtér beszámolója szerint nem nagyon akart szuvenír nélkül távozni az egyik félixfürdői szállodából Constantin Barzageanu, egy óromán város polgármestere, akinek annyira megtetszett a cipőtisztító gép a szálláshely egyik folyosóján, hogy szépen magával vitte a műszert.

Az eseményeket rögzítették a térfigyelő kamerák is, a felvételeket pedig nyilvánosságra hozták. A hírek szerint a beazonosítás simán ment, így az elöljáró valószínűleg nem fogja megúszni a történteket.

A történet pikantériáját az adja, hogy a Valcea megye legnagyobb lélekszámú községét vezető Barzageanu épp egy korrupcióellenes felkészítőn vett részt Félixfürdőn. A Kanal D riporterei fel is hívták a polgármestert a sztori kapcsán, mire az enyveskezű polgármester azzal állt elő, hogy csak egy rossz viccről van szó, és fogadásból fújta meg az amúgy 500 lejt (40 000 forint) érő cipőtisztító gépet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések