A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hiába az eső: hatalmas tömeg várta Stinget Pesten

Óriási tömeg gyűlt össze a Hősök terén, ahol ingyenes szuperkoncertet rendezett a Szerencsejáték Zrt. a Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából. 
Az eső ellenére sem maradtak otthon az emberek, esernyővel és kapucnival felszerelkezve töltötték meg a Hősök terét és az Andrássy utat. A több tízezres tömegben Kulcsár Edina is felbukkant, ölében néhány hónapos kisfiával.

– Jól éreztük magunkat – árulta el Edina, aki az Instagramon is megörökítette a bulit. – Sétáltunk egy nagyot a Hősök tere mögött, aztán kerestünk magunknak helyet. Sikerült úgy időzítenünk, hogy éppen a kezdésre értünk oda, mert a rossz idő miatt Sting és Shaggy előbb kezdett zenélni. Az első számot meghallgattuk, aztán elindultunk a kocsihoz, mielőtt elkapott volna az eső.


Edina örült, hogy Medox első koncertélménye egy hatalmas Sting-buli lehetett. A 16-szoros Grammy-díjas brit zenész a jamaicai Shaggyvel egy reggaealbumot vett fel közösen, ami a 44/876 címet kapta. Jó barátok lettek, így közös turnéra indultak, amelynek az utolsó állomása volt Budapest.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések