A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hátborzongató: csúnyán átvertek és prostitúcióra kényszerítettek egy 19 éves magyar lányt Szlovákiában

Munkát ígérve költöztette oda magához a 19 éves lányt Lívia, ám utólag kiderült: a megbeszéltekkel ellentétben nem háztartási dolgokat kellett volna csinálnia.
Egy 34 éves, Lívia nevű nő háztartási munkát ígért a 19 éves lánynak, így csalta lévai járásbeli házába. A fiatal lány oda is költözött, ám a munka egészen más jellegű volt, mint amire számított. A másik gyanúsított, a 38 éves Erik internetes profilt készített a lánynak, ahol feltüntette, milyen áron nyújt szolgáltalást, és fehérneműs képeket töltött fel róla - fedezte fel a szlovák Paraméterre hivatkozva a Ripost.

A szlovák rendőrség szerint a lányt különböző féreeső helyeken kényszerítették prostitúcióra Nyitrán és Pozsonyban is. A pár durván bánt vele, ütötte, rugdosta, hideg vízzel öntötte le. A szexmunkásként megkeresett pénzt elvették tőle. Napi több tucat kliensén kívül mással nem kerülhetett kapcsolatba, az emberkereskedők autóval követték, és mobiltelefonon figyelték.

Lívia és Erik most őrizetben van. A pár emberkereskedelemért akár 7-12 év büntetést is kaphat.

(Forrás: parameter.sk)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések