A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Frissítette a rendőrség az adatokat. Sokkal több a migráns Magyarországon, mint eddig közölték!

Ugyanarra az időszakra vonatkozóan az eddig ismertnél több illegális migránsról ad számot a rendőrség statisztikája.
Megújította az illegális migránsok létszámára vonatkozó statisztikáját a rendőrség. A korábbiaknál részletesebb információkat szolgáltatnak, összesítésünk alapján azonban az új statisztika adatai nincsenek összhangban a korábbi, ma már nem elérhető számokkal.

A police.hu főoldalán a rendőrség az elmúlt időszakig az elfogott migránsok számáról számolt be; ennek helyén ma már az “Illegális migráció alakulása – heti bontásban” kimutatás található. Míg előbbi esetben napi bontásban egy számadatot közöltek, az új statisztika heti bontásban három kategóriát különböztet meg: megakadályozott tiltott határátlépés, feltartóztatott, majd IBH-kapun átkísért, elfogott, előállított, majd eljárás alá vont.

Legutóbb október 4-én (vagyis a 40. hét végén) összesítettük az (sajtó által is sokszor hivatkozott) elfogott migránsok számát, mely szerint idén 365 illegális határátlépőt regisztráltak.

A rendőrség új kimutatása szerint viszont a 40. hét végéig 1410 migráns tiltott határátlépését akadályozták meg, 2721 személyt feltartóztattak, majd az IBH-kapun átkísértek, 349 migránst pedig elfogtak, előállítottak, majd eljárás alá vontak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések