A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Franciaország elvesztette a bevándorlás elleni háborút és kezd elveszíteni egy másikat is

Amíg Macron azért szidja Magyarországot, mert keményen ellenzi a bevándorlást, Franciaország – egyre nyilvánvalóbb – már egy még nagyobb problémával néz szembe, és a gyenge kezű elnök képtelen bármit is tenni ellene. Vagy nem is akar. Franciaország már elvesztette a bevándorlás elleni háborút. És kezdi elveszteni az iszlamizáció elleni háborút is.
A francia köztársasági elnök jogi értelemben is hivatalos tanácsadójának éppen ez a célja: tudatosítani az emberekben, a világban, hogy a párhuzamos társadalom már nemcsak kialakult, nemcsak kizárólag a saját törvényeit hajlandó elfogadni, de támad mindent, támad bármit, ami a többségi társadalom közmegegyezéses értékeihez tartozik. Az anyaország múltját persze nehéz eltörölni, de azért megpróbálják.

Macron szerencséje, hogy a francia emberek egyelőre csak a benzináremelés és a katasztrofális francia gazdaságpolitika ellen lázadtak fel. Ez láthatóan nem érdekli. Amikor viszont már a párhuzamos társadalom provokációi ellen, az már jobban fogja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések