A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Esős idő jön, igazi otthon ülős hétvégére számíthatunk

A hétvégén lehűlés még nem várható, folytatódik a párás, borús idő, esőre többfelé is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Ma az ország nagy részén még borult, párás idő lesz, a nyugati határvidéken tartós köd alakulhat ki. A borult vidékeken néhol szitálás is előfordulhat, a déli tájakon napsütésre számíthatunk. A legalacsonyabb hőmérséklet plusz 1 és 6 fok között alakul. A nappali maximumok plusz 4 és 9 fok között alakulnak.

Szombaton erősen felhős, párás időre kell számítani. Több helyen várható eső, a szél is megélénkül. A leghidegebb órákban plusz 1-5 fok lehet. Napközben plusz 5-10 fokig melegedhet a levegő.

Vasárnap is többnyire erősen felhős lesz az ég, többfelé eső is várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 2-6, a legmagasabb hőmérséklet 6-11 fok között várható – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-nek eljuttatott előrejelzéséből.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések