A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elképesztő küzdelem: zenészek is csónakba szálltak a Vizesgálán

A színre lépő sportágak közt a sárkányhajózás is helyet kapott a Vizesgálán: művészekből, élsportolókból és ötpróbázókból verbuválódott csapatok feszültek egymásnak vasárnap este a Duna Arénában, hogy kiderüljön, melyikük az erősebb.
A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezték a Vizesgálát, ahol a vizes sportágak hazai sztárjaival találkozhattak a szurkolók. A Duna Arénában zajló rendezvényen összesen negyven olimpiai, világ- és Európa-bajnok produkcióját láthatták a nézők, köztük olyan klasszisokét, mint az ötszörös olimpiai bajnok kajakozó Kozák Danuta, a háromszoros olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka vagy az ugyancsak ötkarikás "triplázó" vízilabdázók, Kiss Gergely és Kásás Tamás. A Vizesgálán idén nem csak az élsportolók ugrottak medencébe, a showműsor előtt az Ötpróba-mozgalom által egy úszóversenyt is szerveztek, amelyre edzettségi szinttől függetlenül bárki nevezhetett.

A műsorszámok közt csillagszóróúszás, kajakfutam, szinkronúszás-bemutató, SUP-bemutató, kajakpóló-mérkőzés és vízilabdameccs is szerepelt a programban, valamint egy sárkányhajó-bemutatóra is sor került, melynek ezúttal egy harciasabb változatát láthatta a közönség: egy igazi húzd meg, ereszd meg játék során mérték össze erejüket a csapatok, élsportolók, ötpróbások és a művészvilág sztárjainak részvételével.

A Rock FM a versenyen saját csapatot indított: a rádió két műsorvezetőjével, Bűdi Szilárddal és Németh Diával Terecskei Rita (Zanzibar), Szekeres András (Junkies), Hangya (Zorall) és Vajda "Sóder" Péter (Kowalsky Meg a Vega) evezett egy csónakban.


A zenészek először a színészek csapatával (köztük Kondákor Zsófi, Fodor Annamária, Kiss Péter Balázs, Mihályfi Balázs, és Deutsch Anita) mérték össze erejüket, akiket az elődöntöben sikerült is legyőzniük.


A döntőbe jutva viszont már az élsportolókkal kellett szembenézniük - kemény küzdelem után a Rock FM zenész csapata végül a második helyen végzett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések