A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális bűncselekmény Pest megyében. Őket keresi a rendőrség

Az érdi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.
A nyomozás adatai szerint két férfi 2018. október 30-án 5 óra körüli időben Érden, a Budai úton egy jegypénztár közelében megtámadták a sértettet, akit bántalmaztak, majd az ütésektől földre eső férfi hátizsákját – benne mobiltelefonjával és egyéb személyes tárgyaival – elvették és elmenekültek a helyszínről.

Az érdi nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, Völgyi Adrián 19 éves érdi lakost, valamint Huttka Martin Richárd 19 éves tárnoki lakost, akik ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható férfiakat felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatosan információval rendelkezik jelentkezzen – munkaidőben – személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (2030 Érd, Felső utca 4. szám), vagy haladéktalanul hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések