A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bilincsben vitték el a Dózsa György úti halálos baleset okozóját a bíróságról

Letartóztatták M.Richárdot, bilincsben vitték el a bíróságról.
A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a Dózsa György úti halálos közlekedési baleset gyanúsítottjának letartóztatását, mert hétfőn megszegte az ügyészi határozatban részlegesen feloldott bűnügyi felügyelet magatartási szabályát.

A kerületi ügyészség kizárólag orvosi kezelésen részvételért, az oda- és visszautazás, valamint a kezelés időtartamára engedélyezte a gyanúsítottnak a tartózkodási hely elhagyását. Ennek ellenére ez idő alatt a gyanúsított egy belvárosi étteremben jelent meg, ezért a rendőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Most döntöttek a letartóztatásáról! M.Richárdot bilincsben vitték el a bíróságról, a döntés után barátnője sírva nézte végig, ahogy elviszik. Mielőtt berakták a rendőrautóba megcsókolta zokogó barátnője a férfit.

A gyanúsított korábban, február 22-én is megszegte az akkori jogszabályok szerinti házi őrizet szabályait. Arra is felmerült adat, hogy a gyanúsított a közlekedési bűncselekmény miatti nyomozásban a bizonyítás megnehezítésre törekedett az ügyészség szerint.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések