A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Verekedés miatt emeltek vádat Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt emelt vádat egy férfi ellen. 
A vádirat szerint a vádlott és a sértett ugyanazon a munkahelyen dolgoztak, ahol 2018. június 7-én összevesztek, és kölcsönösen szidalmazták egymást.

A vádlott nehezen tolerálta a köztük lévő rendszeres munkahelyi nézeteltéréseket, ezért még aznap, a műszak végét követően megjelent a sértett hajdúszoboszlói lakóhelyénél, ahol az utcán várta a férfit – írja közleményében a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség. A hazaérkező sértett és a vádlott között ismételten heves szóváltás alakult ki, a vádlott a mellkasánál meglökte a sértettet, aki be akart menni a házba. A vádlott ekkor hátulról átfogta a sértett nyakát, és azt szorítva tartotta. A sértett a szorításból úgy tudott szabadulni, hogy a vádlott szemét megnyomta. Ennek következtében a vádlott elengedte a sértettet, azonban ezt követően acélbetétes bakancsával belerúgott a férfi combjába és lábszárába, miközben a mellkasát is megütötte – tájékoztatott a főügyészség sajtószóvivője.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos és hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett, azonban figyelemmel az elkövetés módjára és a sérült testtájékra, a vádlott szándéka nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülés okozására irányult – véli az ügyészség.

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség a vádlott ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Hajdúszoboszlói Járásbíróságon. A vádiratban büntetővégzés meghozatala keretében pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések