A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb brutális migránsserőszak. A lánynak szerencséje volt, élve megúszta

A be­dro­goz­ta­tott lányt egy 21 éves szír lökte a bo­korba, ahol meg­erő­sza­kolta, majd te­le­fo­non szólt a ba­rá­ta­i­nak a sza­bad pré­dá­ról. A fre­i­burgi rend­őr­ség hét szír és egy német ál­lam­pol­gárt vett őri­zetbe.
A német Bild című lap úgy tudja, hogy még október 14-e éjszakáján történt az eset, ennek ellenére majd két héttel később kapott csak nyilvánosságot az ügy. A rendelkezésre álló információk szerint egy freiburgi techno rendezvényen történt az incidens, ahol egy 18 éves lányt kínált meg egy ismeretlen férfi itallal. A pohárban az alkoholon kívül feltehetően drog is volt, az áldozat rosszul lett, ezért kiment a diszkó elé kiszelőztetni a fejét. Az áldozatot kikísérte az a férfi is, akitől az italt kapta. Ezt követően a fiatal lányt megerőszakolta, majd eszméletlenül a bokorban hagyta, sőt telefonon értesítette a barátait, hogy egy szabad préda van a diszkó előtt.

A freiburgi ügyészség közlése szerint hét szír és egy német állampolgárt vettek őrizetbe és helyeztek előzetes letartóztatásba. A fő gyanúsított egy 21 éves szír fiatal, aki 2014-ben érkezett Németországba menekültként.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések