A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Toroczkai szerint óriási igény lenne arra, hogy Szibériába vigyék a bűnözőket

Már folynak a tárgyalások, hogy Volnerék milyen feladatot kaphatnak a Mi Hazánk Mozgalomban. Arra számít, hogy hamarosan képviselői csoportjuk alakul a parlamentben, azt ugyanakkor sajnálja, hogy a most kilépett jobbikos vezetők nem álltak már jóval korábban mellé.
Toroczkai szerint már nem kérdés, hogy Volnerék csatlakoznak a Mi Hazánkhoz, mert jól haladnak a tárgyalások, ezért számításai szerint hamarosan képviselői csoportjuk alakul az Országgyűlésben. Hozzátette: a Jobbik frakciójából a most kivált három képviselő állt hozzá a legközelebb, jelenleg pedig arról folynak a tárgyalások, hogy mi lehet a szerepük a Mi Hazánkban.
Volner Jánost például el tudná képzelni operatív stratégiai igazgatói szerepben.
Ugyanakkor megjegyezte: sajnálja, hogy korábban Volnerék nem mellé álltak a Jobbikban. „Amikor szinte egyedül Dúró Dórával vívtam a csatámat Vona Gáborral szemben (…) Ha akkor mellém álltak volna, akkor most egészen más helyzet lenne. Akkor most nem a Jobbik gazdálkodhatna 2 milliárd forintból évente, vagy a Mi Hazánk. Vagy mi vezethetnénk a Jobbikot, és akkor nem lett volna párszakadás” – fogalmazott.

Toroczkai elmondása szerint egyre többen lépnek be hozzájuk: devizahitelesek, banki károsultak, kényszerfideszesek és olyanok, akik – megfogalmazása szerint – teljesen kilátástalannak érzik a helyzetüket. „Ők ebből a szempontból szeretnének egy radikális, szókimondó pártot” – jelentette ki.

A Mi Hazánk Mozgalom vezetője a műsorban arról is beszél, hogy nem hisz sem a negatív, sem a pozitív diszkriminációban, ezért nem hisz abban, hogy sok százmillió forintot kell elkölteni „különböző cigányprogramokra”. Szerinte erről nem lesz jobb a magyar-cigány együttélés helyzete, és meggyőződése, hogy egészen máshogy kellene hozzányúlni a problémához.

„Például úgy, hogy a valódi bűnösöket megbüntetni. Kiemelni akár a szubkultúrából azokat, akik a bűnözést, a bűnözői életmódot valamilyen modellként állítják. Nagyon súlyosan, kőkeményen megbüntetni őket. Akár Szibériába elküldeni őket” – magyarázta Toroczkai, aki szerint fel lehetne venni ez ügyben a kapcsolatot Putyinnal. Szerinte óriási igény lenne erre.

Toroczkai elmondta, hogy az általa vezetett Ásotthalmon nemrég bevezette a virtuális kalodát, ami annyit tesz, hogy kiplakátolta a településen azt az embert, aki cementet lopott az óvodából. „Ez tíz emberből kilencnek tetszett Ásotthalmon. Az emberek többségének az a véleménye, hogy ne a bűnözőknek legyenek jogai, hanem a tisztességes embereket védjük meg” – mondta.

Az adás végén előkerült a Népszava cikke, amiben arról kérdeztek fideszes politikusokat, hogy van-e közük Toroczkaiék mozgalmához, és a Jobbik bomlásához. Az egyikük úgy fogalmazott: „most csak az történik, hogy azok a nácik, akik rájöttek, hogy nem lehetnek nyíltan nácik, összevesztek azokkal, akik továbbra is nyíltan nácik szeretnének maradni”. Erre Toroczkai csak annyit válaszolt: „Soha nem voltam náci, nem vagyok náci, és nem leszek náci”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések