A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szijjártó újabb elképesztő amerikai interjúval akasztja ki a liberálisokat

Az Egyesült Államok legnagyobb keresztény hírcsatornája, a CBN exkluzív riportot forgatott Magyarországról, és interjút készített Szijjártó Péter külügyminiszterrel is. A teljes videó a cikk végén megnézhető.
A politikus kifejtette, Magyarország független, keresztény nemzet fog maradni, amelyik semmilyen idegen beavatkozást nem fog megengedni, különösen, ha ez – az ország határainál – az iszlám világból érkező bevándorlók képében jelentkezik.

Ez bosszú volt. Az Európai Parlamentben többségben vannak a migrációbarát, a százszázalékosan bevándorláspárti politikusok. A magyar kormány az elmúlt három és fél évben bebizonyította, hogy a migráció negatív és veszélyes jelenség, illetve hogy azt meg lehet – és meg is kell – állítani. Ez az Európai Parlamentben ülő politikusok többségének idegesítő. Ez a brüsszeli bürokratákat is felidegesítette. Ez az Európai Bizottságot is idegesíti. Ezért zajlott le ez a bosszúállás Magyarországgal szemben. – fejtette ki Szijjártó Péter a CBN-nek adott interjújában a Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

A külügyminiszter úgy véli, az illegális bevándorlás a legnagyobb kihívás, amivel az Európai Uniónak az alapítása óta szembe kell néznie.

Az illegális bevándorlás egy borzasztóan veszélyes dolog. Nézzék meg Európát! Másfél millió ember tudott bejutni az Európai Unió területére teljesen ellenőrizetlen módon. Senki se tudta, kik ezek az emberek valójában. Az illegális bevándorlás kezdete óta, migráns-hátterű személyek már 33 súlyos terrorista cselekményt hajtottak végre az Európai Unió területén– fogalmazott a politikus.

Szijjártó Péter arról is beszélt, hogy Magyarország egy erős Európai Unióban érdekelt, de az ahhoz vezető út sok vitán vezet keresztül. Hozzátette, vannak, akik az Európai Uniót egy poszt-nemzeti és poszt-keresztény korszakba kívánják terelni, mi viszont egy olyan Európai Uniót szeretnénk, amely számára fontos a nemzeti identitás, amelyben az országok, a népek büszkék saját örökségükre, identitásukra, történelmükre.

Ezért hát mindig is ragaszkodni fogunk ahhoz, hogy mi magunk dönthessük el, hogy kiket engedünk be Magyarország területére és kiket nem. Soha sem fogjuk feladni a jogunkat arra, hogy eldönthessük, kivel akarunk együtt élni a saját országunkban– fejtette ki.

Az amerikai elnökválasztással kapcsolatban elmondta, a demokrácia győzött, amikor kiderült, hogy Trump elnök került ki győztesen, és ez Magyarország szempontjából sokkal előnyösebb, mint a korábbi kormányzat volt.

A külügyminiszter arról is nyilatkozott, hogy Magyarország egy család-központú nemzet.

Az alkotmányunkban világosan fogalmazunk: a házasság olyan intézmény, amely egy férfi és egy nő között jön létre. Emiatt rengeteg támadás ért bennünket. Megvádoltak bennünket azzal, hogy elmaradottan gondolkozunk, nem értjük a világban zajló modern fejleményeket. De mi ragaszkodunk ehhez. Ragaszkodunk a házasság hagyományos meghatározásához és a család hagyományos értelmezéséhez.– mondta.

Itt a teljes videó. A magyar feliratot be kell kapcsolni. A videó elején nincs hang, az nem hiba:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések